ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεννηματά για Βενιζέλο: Οι απόντες απλώς ενισχύουν τον ΣΥΡΙΖΑ

11:23 - 02 Ιουν 2019 | Πολιτική
Γεννηματά για Βενιζέλο: Οι απόντες απλώς ενισχύουν τον ΣΥΡΙΖΑ
Μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος την Κυριακή, η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στην απόφασή της να δώσει την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ στον Γιώργο Καμίνη, γεγονός που οδήγησε στην αποχώτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το κόμμα.

Η κα. Γεννηματά τόνισε πως η επιλογή Καμίνη δείχνει την πρόθεση του Κινήματος Αλλαγής να καταστεί ξανά δεύτερος πόλος, εκτοπίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ από αυτή. Τόνισε πως θα ήθελε στο πλευρό της τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τόνισε ότι λυπάται για την απόφασή του να αποχωρήσει.

Όπως είπε, ήταν διατεθειμένη να δεχθεί την υποψηφιότητά του σε οποιαδήποτε εκλογική περιφέρεια με σταυρό. "Λυπάμαι για την απόφαση Βενιζέλου να εγκαταλείψει στην κρίσιμη αναμέτρηση για το Κίνημα και τη χώρα", δήλωσε συγκεκριμένα και πρόσθεσε: "Οι απόντες από αυτή τη μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ".

Σήμερα οι πολίτες θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση, είπε βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα και πρόσθεσε πως «στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το στόχο υπηρετώ με την επιλογή Καμίνη».

«Ανοίγουμε τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς ψηφοφόρους», δήλωσε, αναφέροντας πως «τώρα έχει έρθει η ώρα να τελεοώσουμε με τις απομιμήσεις, τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ» και να αποτελέσουμε ανάχωμα στις πολιτικές της Δεξιάς. 
 
Τελευταία τροποποίηση στις 11:29 - 02 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.