ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραιτήσεις στην Ελληνική Λύση-Διαψεύδει ο Βελόπουλος-Απαντά ο Μαστρογιάννης

20:33 - 02 Ιουν 2019 | Πολιτική
Παραιτήσεις στην Ελληνική Λύση-Διαψεύδει ο Βελόπουλος-Απαντά ο Μαστρογιάννης
Διαψεύδει, με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου τα περί παραιτήσεων στελεχών του κόμματος, κάνοντας λόγο για fake news από ορισμένους που «πλασάρονται» ως υποψήφιοι.

Η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη διαπιστώνουμε τα τελευταία 24ωρα και κυρίως μετά το μεγάλο ποσοστό που συγκέντρωσε η Ελληνική Λύση στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να «πλασάρουν» τον εαυτό τους στα ΜΜΕ και στα Social Media, ως υποψήφιους του κόμματος για ευνόητους φυσικά λόγους...

Το γραφείο Τύπου του κόμματος διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε τέτοιου είδους διαρροή χαρακτηρίζοντας fake news δημοσιεύματα ιστοσελίδων, που στόχο έχουν την παραπληροφόρηση, φιλοξενώντας ισχυρισμούς ανθρώπων που δεν είχαν και ούτε θα έχουν σχέση με την Ελληνική Λύση.

Τα ονόματα των υποψηφίων των εθνικών εκλογών, που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος, θα γνωστοποιηθούν εντός ολίγων ημερών».

Δήλωση Νίκου Μαστρογιάννη

Ο παραιτηθείς από την Ελληνική Λύση Νίκος Μαστρογιάννης έδωσε στη δημοσιότητα αποδείξεις πως ήταν όντως υποψήφιος με το κόμμα, διαψεύδοντας τον Βελόπουλο.

Συγκεκριμένα, παραθέτει δημοσίευμα από το site της Ελληνικής Λύσης που αναφέρει:

Ο Νίκος Μαστρογιάννης Υποψήφιος με την “Ελληνική Λύση” στη Β΄ Πειραιά

Το πρώην στέλεχος και υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων” του Βασίλη Λεβέντη, είναι πλέον μέλος της οικογένειας του Κινήματος. Ο κ. Νίκος Μαστρογιάννης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο και της συμφωνίας που επήλθε δήλωσε τα εξής:

“Είναι μια απόφαση πολιτική, προσωπικά, αλλά και αναγκαία για μένα. Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Η πρόταση της Ελληνικής Λύσης στον Ελληνικό λαό για την έξοδο από την κρίση, είναι μια πραγματικά αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας. Δυστυχώς ακόμα και η Δημοκρατία στην πατρίδα μας κινδυνεύει…Γιατί Δημοκρατία είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία των πολιτών, παρόλα αυτά η κυβέρνηση Σύριζα αγνόησε τον Ελληνικό λαό και χωρίς καμία λογική, αποφάσισε να προχωρήσει την συμφωνία των Πρεσπών. Καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την Ελλάδα. Δεσμεύομαι πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μου, αλλά και στους πολίτες του Πειραιά ότι θα αγωνιστώ για την άμεση απομάκρυνση της σημερινής κυβέρνησης της οποίας και πλησιάζει το ΤΕΛΟΣ”

61944425 390330448253324 1755541412356554752 n

Υπενθυμίζεται ότι από την Ελληνική Λύση αποχώρησε και η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Πειραιά Δώρα Αντωνίου, σημειώνοντας, «η ηθική και η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω».

 

Τελευταία τροποποίηση στις 20:34 - 02 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.