ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρνητικός ο Κακλαμάνης για δεύτερη θητεία Στουρνάρα στην ΤτΕ

13:15 - 04 Ιουν 2019 | Πολιτική
Αρνητικός ο Κακλαμάνης για δεύτερη θητεία Στουρνάρα στην ΤτΕ
Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα ήταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Εγώ πίστευα και πιστεύω ότι δεν έπρεπε να του είχε δοθεί ευκαιρία ούτε για την πρώτη θητεία του. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Είμαι λακωνικός και ο νοών νοείτω. Έχω τεράστιες ιδεολογικές διαφορές με τον κ. Στουρνάρα. 

Σέβομαι και εκτιμώ το πρόσωπό του, αλλά κρίνω την πολιτική του,  όταν λέω ότι δεν θα του έδινα ούτε πρώτη ευκαιρία αυτό τα λέει όλα» είπε ο κ. Κακλαμάνης στο action 24, ερωτώμενος εάν ο κ. Στουρνάρας θα πρέπει να κάνει μία δεύτερη θητεία στην θέση του διοικητή της ΤτΕ.

Θεσμοί

«Να δούμε την έκθεση των θεσμών αλλά εμείς δεν θα χαρούμε εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, απλά θα επιβεβαιωθεί ότι η έξοδος από τα μνημόνια είναι μία φενάκη.

Εγώ δεν θέλω να προσυπογράψω τι λέει η τρόικα, εγώ δεν θεωρώ ότι είναι θεσμοί, πιστεύω ότι είναι τρόικα.

Για μας πάντως είναι προγραμματική δέσμευση η ακύρωση της μείωσης του αφορολόγητου. Για αυτό που θα αγωνιστούμε είναι η μείωση των πλεονασμάτων. Πιστεύω ότι κάποια από τα μέτρα που ελήφθησαν θα αποδώσουν στα ταμεία. Εγώ είδα την διαφορά με την μείωση του ΦΠΑ που έκανε η κυβέρνηση. Κάθε 15 μέρες πάω στο σουπερμάρκετ και ψωνίζω. Πράγματι εκεί έχει φανεί η μείωση στις τιμές από την επαναφορά του μειωμένου Φ.Π.Α.» τόνισε αναφορικά με την έκθεση των θεσμών και το αν αυτή θα προβλέπει έλλειμμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:26 - 04 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.