ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση Βαρουφάκη σε Τσίπρα: Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν κάτι καλύτερο

11:58 - 05 Ιουν 2019 | Πολιτική
Απάντηση Βαρουφάκη σε Τσίπρα: Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν κάτι καλύτερο
Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τα όσα είπε για το κόμμα του πρώην υπουργού Οικονομικών.

«Ο Πρωθυπουργός που εφάρμοσε πιστότερα τα Μνημόνια και είχε την πιο ανέφελη συνεργασία με την Τρόϊκα, βγήκε στην τηλεόραση να κατηγορήσει το Γιάνη Βαρουφάκη ότι «θα συνεργαζόταν με το Σόιμπλε (αναπαράγοντας και το fake news για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία)» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Μετώπου Ριζοσπαστικής Ανατροπής.

«Αντί μιας ειλικρινούς μεταμέλειας και της αρχής μιας δύσκολης και μακράς πορείας προς την εξιλέωση, ο κ. Τσίπρας φαίνεται να αποφάσισε ότι θα πιεί μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της άρνησης της πραγματικότητας και της εξαπάτησης του λαού αλλά και του εαυτού του» τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει υπονοώντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας οδεύει στην ήττα και στην αποχώρηση, για να αναλάβουν άνθρωποι πιο ώριμοι και αποφασιστικοί: «Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν κάτι καλύτερο. Ήρθε η ώρα για Ενήλικες στο Δωμάτιο».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:06 - 05 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.