ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Αγγελική Τσουκαλά στην Α' Αθήνας με τη Ελληνική Λύση

01:10 - 24 Ιουν 2019 | Πολιτική
Η Αγγελική Τσουκαλά στην Α' Αθήνας με τη Ελληνική Λύση
Η δικηγόρος Αγγελική Τσουκαλά θα είναι υποψήφια στην Α' Αθηνών με την Ελληνική Λύση. Με σύνθημα Πρώτα η Ελλάδα πρώτα οι Έλληνες η κυρία Τσουκαλά είναι μια από τις πιό ισχυρές υποψηφιότητες του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου που διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο του στη Βουlή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Το βιογραφικό σημείωμα της κυρίας Αγ. Τσουκαλά αναφέρει:

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1965. Αποφοίτησα από την νομική σχολή του Δ.Π.Θ το 1987. Επί 30 έτη άσκησα μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα. Προήχθην στον Άρειο Πάγο το 1997. Διετέλεσα νομική σύμβουλος στις Πελ, Agropole επε και Ελληνική Βαθυτυπία αβεε. Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών για το ποινικό δίκαιο και τη δικαιοσύνη. Ομιλώ Αγγλικά. Είμαι έγγαμη με τον δικηγόρο Δημοσθένη Δέπο και έχω ένα γιο 28 ετών, δικηγόρο. 

Την αγαπώ την πατρίδα μας. Ό,τι αυτή συμβολίζει στην οικουμένη. Με την ιστορία, τη λαλιά, τις παραδόσεις, τις εκκλησίες, τη σημαία της. Όταν ήμουν μικρή, αλλιώς την ονειρευόμουν κι αλλιώς είναι σήμερα. Δεν θέλω να την παραδώσουμε γονατισμένη στα παιδιά μας. Ελάτε κοντά για να αναταχθεί η χώρα. Ν’ ανακτήσει την εθνική της ταυτότητα, την οικονομική της αυτονομία, την διεθνή της εμβέλεια. Είναι απαραίτητοι πολλοί για να γίνει αυτό. Χρειάζεται πίστη, προσπάθεια, πρόγραμμα, Ελληνική Λύση.

Τελευταία τροποποίηση στις 01:20 - 24 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.