ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάθειρξη 15 ετών για την συζυγοκτόνο στο Αιγάλεω

18:12 - 04 Ιουλ 2019 | Πολιτική
Κάθειρξη 15 ετών για την συζυγοκτόνο στο Αιγάλεω
Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 10 μηνών καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτο Εφετείο της Αθήνας την κατηγορούμενη που φέρεται να δολοφόνησε το σύζυγό της στο σπίτι τους στο Αιγάλεω, τον Ιούνιο του 2012.

Μετά από 7 χρόνια η κατηγορουμένη θα οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς με απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη με αναστολή στην εφεση.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο της αναγνώρισε το ελαφρυντικό του συννομου πρότερου βίου, ενώ απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης για αναγνώριση και του ελαφρυντικού της καλής διαγωγής μετά την πράξη.

Με το άκουσμα της απόφασης, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ οι δύο γιοι της ήταν συνεχώς δίπλα της, προσπαθώντας να της δώσουν δύναμη και κουράγιο.

Σε δήλωσή του ο γιος της 51χρονης, μίλησε για λανθασμένη απόφαση της δικαιοσύνης. «Εμείς είμασταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι, ξέρουμε τι έχει γίνει και η μητέρα μας είναι αθώα. Η απόφαση είναι τραύμα για την ελληνική Δικαιοσύνη, πληγή για την οικογένειά μου και την ψυχή του πατέρα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.