ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιούνκερ σε Μητσοτάκη: Συγχαρητήρια για την καθαρή νίκη

20:58 - 07 Ιουλ 2019 | Πολιτική
Γιούνκερ σε Μητσοτάκη: Συγχαρητήρια για την καθαρή νίκη
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έσπευσε να συγχαρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής και τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
Η συγχαρητήρια δήλωση του κ. Γιούνκερ, μετά τη νίκη της ΝΔ, είναι η ακόλουθη: 

«Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την καθαρή σας νίκη στις βουλευτικές εκλογές.

Γνωρίζετε τη σύνδεσή μου με την Ελλάδα και τους ανθρώπους της, που έχουν υποφέρει πάρα πολύ την τελευταία δεκαετία. Η αξιοπρέπεια, η ελαστικότητα και η ευρωπαϊκή δέσμευση των Ελλήνων σε όλη τη διάρκεια αυτών των ετών, απαιτούν σεβασμό.

Μια μεγάλη πρόκληση - και ένα από τα πιο περήφανα επιτεύγματα - της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της οποίας είχα την τιμή να αποτελώ Πρόεδο, ήταν η παροχή βοήθειας στην Ελλάδα, ώστε να γυρίσει την σελίδα της κρίσης και να δημιουργήσει ένα μέλλον για τον ίδιο της τον εαυτό. Η Ελλάδα είναι τώρα στη σωστή της θέση, στην καρδιά της Ευρώπης και του ευρώ. Έχει επιτύχει πολλά, όμως απομένουν κι άλλα για να κάνει. 

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην προσωπική σας ικανότητα και στην ικανότητα των Ελλήνων, ώστε να ανοίξουν ένα νέο, πιο λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της χώρας σας. Μπορείτε να υπολογίζετε στην προσωπική μου υποστήριξη και στην υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να τα καταφέρετε».
 
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.