ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων για ανάπτυξη, δουλειές και ασφάλεια

22:11 - 07 Ιουλ 2019 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων για ανάπτυξη, δουλειές και ασφάλεια
"Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση, έχοντας επίγνωση της εθνικής ευθύνης. Και στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία. Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες σας", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη του δήλωση μετά τη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές.

«Ζήτησα ισχυρή εντολή και μου την προσφέρατε γεναιόδωρα» τόνισε ακόμα μετά τη νίκη της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σημείωσε πως θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων «γιατί είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι».

Δήλωσε έτοιμος για σκληρή δουλειά, δεν ζήτησε περίοδο χάριτος και σημείωσε πως η κυβέρνησή του έχει στόχο να φέρει άμεσα, ανάπτυξη, δουλειές και ασφάλεια.

«Στέκομαι με σεμνότητα, σεβασμό απέναντι στην τελική ετυμηγορία, αλλά και με απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου να φέρω εις πέρας τη σημαντική αποστολή που μου αναθέσατε», επεσήμανε. 

«Σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα, δεν είμαστε μία κοινωνία χαμηλών προσδοκιών», σημείωσε και ανέφερε πως η Βουλή θα δουλεύει όλο το καλοκαίρι καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. 

Παράλληλα, ευχαρίστησε την οικογένεια του και αναφέρθηκε στην ευχή των γονιών του, που τους νιώθει κοντά του αυτή τη σημαντική στιγμή.

«Η χώρα σηκώνει και πάλι περήφανα το κεφάλι και εμείς τα μανίκια, το κύρος των Θεσμών θα αποκατασταθεί, στόχος μας να κάνουμε τη ζωή καλύτερη των Ελλήνων» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Δίνοντας ξανά ένα στίγμα της πολιτικής που θα εφαρμόσει είπε ότι «έχω δεσμευτεί για μείωση φόρων και ανάπτυξη που θα φέρει νέες δουλειές και για ένα αποτελεσματικό κράτος που θα εξασφαλίζει την ασφάλεια. Η λογοδοσία επιστρέφει στη χώρα, δυναμώνει η φωνή μας στην Ευρώπη με στόχο τη μείωση των πλεονασμάτων».

«Δεν ζητώ περίοδο χάριτος γιατί δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε ιστορία» είπε ο κ. Μητσοτάκης και έκλεισε τη δήλωσή του με τη φράση:

«Καλό βράδυ και από αυριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο λαμπερός γιατί ξημερώνει μια νέα μέρα για την πατρίδα μας».

Τελευταία τροποποίηση στις 22:41 - 07 Ιουλ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.