ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βελόπουλος: Δεν μπαίνουμε στη Βουλή για να τα κάνουμε μαντάρα

22:22 - 07 Ιουλ 2019 | Πολιτική
Βελόπουλος: Δεν μπαίνουμε στη Βουλή για να τα κάνουμε μαντάρα
«Δεν μπαίνουμε στη Βουλή, για να τα κάνουμε μαντάρα. Μπαίνουμε στη Βουλή, για να μιλήσουμε για τον Έλληνα πολίτη, που ειλικρινά τα τελευτάια δέκα χρόνια, πέρασε, Γολγοθά», τόνισε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις για το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο «αυτό που ουσιαστικά εμείς δεσμευόμαστε ότι  θα υλοποιήσουμε, είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο ετοιμάσαμε με πολύ κόπο, παρά τον πόλεμο που δεχτήκαμε, μείναμε όρθιοι».

«Δεν έχουμε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και χαίρομαι που οι ναζιστές μένουν εκτός Βουλής. Δεν πιστεύω ότι οι ψηφοφόροι της ΧΑ στράφηκαν στην Ελληνική Λύση. Δεν είμαστε δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, η ιδεολογία μας είναι ο Ελληνισμός. Ήρθαμε για να συνδράμουμε το πολιτικό προσωπικό, όχι για να είμαστε αρνητικοί σε όλα. Το τι θα κάνουμε σε ζητήματα όπως η εκλογή του προέδρου της Βουλής ή η συνταγματική αναθεώρηση, έχει να κάνει με τις θέσεις μας αλλά και τα ονόματα που θα προταθούν. Πάντως, συμμέτοχοι στο έγκλημα κατά των Ελλήνων με αυτούς που το διέπραξαν, εμείς δεν θα γίνουμε. Για το τι θα κάνω κατά περίπτωση, 'κάντε με θεό, να σας κάνω προφήτη'», σχολίασε ακόμα ο κ. Βελόπουλος.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.