ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Θα εργαστώ σκληρά

21:37 - 08 Ιουλ 2019 | Πολιτική
Γεωργιάδης: Θα εργαστώ σκληρά
Ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης προέβη σε ευχαριστήρια ανάρτηση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τον Πρωθυπουργό @kmitsotakis για την τεράστια εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου, καθώς μου ανέθεσε την ευθύνη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε μία κρίσιμη για την Ελλάδα στιγμή. Θα εργαστώ σκληρά για να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη».

Το βιογραφικό του νέου υπουργού:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης γεννήθηκε το 1972, στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Εκλέγεται βουλευτής από τις εθνικές εκλογές του 2007. Διετέλεσε Υφυπουργός Ανάπτυξης με αρμοδιότητα την Ναυτιλία και την Αλιεία στην Κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, Υπουργός Υγείας στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίστηκε ένας εκ των δύο Αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας με αντικείμενο τον έλεγχο του κοινοβουλευτικού έργου. Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Μανωλίδου και έχουν δύο γιους, τον Περσέα και τον Αλκαίο.

                                                                             

Τελευταία τροποποίηση στις 21:43 - 08 Ιουλ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.