ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοχάρης: Προσδοκούμε ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης 4% από την πρώτη χρονιά

14:46 - 09 Ιουλ 2019 | Πολιτική
Ο νέος υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, τόνισε την ανάγκη επιτάχυνσης των έργων υποδομής, την αναγκαιότητα να δοθεί έμφαση στο ψηφιακό marketing και την καινοτομία και επισήμανε ότι δεν είναι βέβαιο πως θα διατηρηθούν οι επιδόσεις των τελευταίων χρόνων.

Την επιτακτική ανάγκη να επιτύχει η Ελλάδα από την πρώτη κιόλας χρονιά διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης 4%, από τον οποίο τουλάχιστον το μισό, όπως εξέφρασε με βεβαιότητα, μπορεί να προέλθει από τον τουρισμό, επισήμανε ο Χάρης Θεοχάρης αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο Τουρισμού από τον απερχόμενο Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Ο νέος υπουργός Τουρισμού τόνισε την ανάγκη επιτάχυνσης των έργων υποδομής καθώς και την αναγκαιότητα να δοθεί έμφαση στο ψηφιακό marketing και την καινοτομία, προκειμένου να προσελκυστούν επενδύσεις στη χώρα και να διατηρήσει ο τουρισμός τη θέση που κατέχει στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς.  Επισήμανε, ωστόσο, πως οι επιδόσεις των τελευταίων χρόνων δεν είναι βέβαιο πως θα είναι εφικτό να διατηρηθούν και τα επόμενα χρόνια, καλώντας τα στελέχη του υπουργείου και τους παράγοντες της αγοράς σε εγρήγορση.

Ο νέος υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, αναφέρθηκε στην αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του υπουργείου, σημειώνοντας πως ο Θ. Θεοχαρόπουλος και ο Χ. Θεοχάρης χρημάτισαν στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Ο ίδιος επισήμανε πως η νέα ηγεσία είναι έτοιμη να εργαστεί για ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.