ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχαριστίες Γκουαϊδό και εύσημα Πενς στον Κυριάκο Μητσοτάκη

22:14 - 12 Ιουλ 2019 | Πολιτική
Ευχαριστίες Γκουαϊδό και εύσημα Πενς στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Τις ευχαριστίες του, στο όνομα του συνόλου του λαού της Βενεζουέλας, εκφράζει μέσω Twitter ο μεταβατικός πρόεδρος της χώρας, Χουάν Γκουαϊδό, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αναγνώρισή του εκ μέρους της Ελλάδας ως αρχηγού του κράτους της λατινοαμερικανικής χώρας.

Ο Χουάν Γκουαϊδό αναφέρει ότι "Στο όνομα όλων των Βενεζουελάνων, ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Ελλάδας για την αναγνώριση του σκοπού μας: μιας ελεύθερης Βενεζουέλας. Η Ελλάδα, λίκνο της δημοκρατίας, θα είναι σίγουρα ένας μεγάλος Ευρωπαίος σύμμαχος της πάλης που δίνουμε".

Νωρίτερα, τα εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αναγνώριση Γκουαϊδό είχε απονείμει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς με μήνυμά του στο Twitter "Ο πρωθυπουργός  επέδειξε τολμηρή ηγεσία χτες ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει τον Χουάν Γκουαϊδό ως τον νόμιμο πρόεδρο της. Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλάι του λαού της Βενεζουέλας στη μάχη του για την ελευθερία", σχολιάζοντας την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για την Βενεζουέλα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.