ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη - Σχοινά, εκκρεμεί το χαρτοφυλάκιο

15:54 - 19 Ιουλ 2019 | Πολιτική
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη - Σχοινά, εκκρεμεί το χαρτοφυλάκιο
Την πρώτη τους συνάντηση, μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου επιτρόπου, είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την τιμή που σου κάνει η πατρίδα», σημείωσε ο κ. Σχοινάς, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης. Εμφανώς συγκινημένος ανέφερε πως: «αφιέρωσα 30 χρόνια από τη ζωή μου για να υπερασπιστω τον στόχο μιας περήφανης Ελλάδας στην Ευρώπη όπως τη φαντάστηκε ο Καραμανλής αλλά και μιας πανίσχυρης Ευρώπης που μπορεί να είναι άγκυρα σταθερότητας σε ένα πιο ανασφαλή κόσμο. Νιώθω βαριά ευθύνη στους ώμους να υπηρετώ το δίδυμο αυτό στόχο για τα επόμενα 5 χρόνια με την έγκριση της νέας προέδρου και του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου».

Όσον αφορά στο χαρτοφυλάκιο, ο κ. Σχοινάς σημείωσε ότι είναι ακόμα νωρίς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχει τονίσει πως θα διεκδικήσει έναν αναπτυξιακό τομέα. «Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας και ένα δύσκολο καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά ο Επίτροπος.

Στο κεντρικό στρατηγείο της κυβέρνησης βρέθηκε το μεσημέρι και ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ και επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.