ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστοδουλάκης: Χρειαζόμαστε μία πραγματικά ριζοσπαστική πολιτική ατζέντα

17:09 - 27 Ιουλ 2019 | Πολιτική
Χριστοδουλάκης: Χρειαζόμαστε μία πραγματικά ριζοσπαστική πολιτική ατζέντα
«Αυτό που χρειάζεται το Κίνημα Αλλαγής σήμερα είναι μια πραγματικά ριζοσπαστική πολιτική ατζέντα μακριά από ιδεοληψίες και δογματισμούς, που δε θα κρατά ισορροπίες, που δε θα υπολογίζει πολιτικό κόστος, που δε θα μετράει το μέγεθος των εκάστοτε εξαρτώμενων κοινωνικών ομάδων για να ζυγίσει την πολιτική του τοποθέτηση», υπογραμμίζει, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καρφί» ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής.

«Χρειάζεται λόγο σύγχρονο, πραγματικά και όχι τύποις προοδευτικό, που θα ανταποκρίνεται στο 2019 και στις απαιτήσεις της μεταμνημονιακής Ελλάδας, με ισχυρές κοινωνικές ευαισθησίες και το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά της χώρας. Να οδηγούμε τις εξελίξεις και όχι να τις ακολουθούμε. Και αυτό θα είναι το δικό μας ανάχωμα στους επίδοξους καπηλευτές της ιστορίας και του χώρου μας», πρόσθεσε ο κ. Χριστοδουλάκης.

«253 Βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου υπερψήφισαν το νόμο 4009 του ΠΑΣΟΚ το 2011. Για εμάς η θέση μας για το άσυλο είναι απαράλλαχτη, φαντάζομαι και όλων όσων ψήφισαν τότε το νόμο. Να φέρουν το άρθρο 3, να το ψηφίσουμε ξανά», δήλωσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, όταν ρωτήθηκε για τη στάση του κόμματός του στο θέμα του ασύλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.