ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης για Ελληνικό: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειαζόταν χρόνια, εμείς λίγους μήνες

11:30 - 29 Ιουλ 2019 | Πολιτική
Γεωργιάδης για Ελληνικό: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειαζόταν χρόνια, εμείς λίγους μήνες
Στην επένδυση του Ελληνικού αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «δεν είπαμε ποτέ ότι θα μπουν μέσα στην πρώτη εβδομάδα μπουλντόζες. Αυτό που είπαμε είναι ότι θα ξεμπλοκάρει το ελληνικό και αν ρωτήσετε και τη εταιρεία θα σας πει, ότι έχει ξεμπλοκάρει».

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης είπε ότι «Μας παρέδωσαν ένα έργο που είχαν κάνει ένα 60%. Εκείνοι θα χρειαζόταν κάποια χρόνια, εμείς θα το κάνουμε σε λίγους μήνες», σχολιάζοντας, παράλληλα, την πολυπλοκότητα της λήψης αποφάσεων λόγω γραφειοκρατίας. 

Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης «το Ελληνικό έχει γίνει κάτι σαν έμβλημα γιατί η διεθνής κοινότητα βλέπει το Ελληνικό για να δει αν η Ελλάδα μπορεί».

«Πάντα η επαφή με την πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτή που έχεις στο μυαλό σου. Αλλά πάμε με πολύ όρεξη με πολύ μεγάλες ταχύτητες και θα έχουμε γρήγορα αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων «το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρουμε στο υπουργείο Ανάπτυξης, θα έχει ως κεντρικό στόχο την επιτάχυνση των αδειοδοτικών διαδικασιών σε όλα τα επίπεδα». 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.