ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Πλακιωτάκη με τον πρέσβη του Κουβέιτ στην Αθήνα

22:44 - 29 Ιουλ 2019 | Πολιτική
Συνάντηση Πλακιωτάκη με τον πρέσβη του Κουβέιτ στην Αθήνα
Ναυτιλιακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος συζήτησαν για αρκετή ώρα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, με τον πρέσβη του Κουβέιτ στην Αθήνα, Saud Faisal Aldaweesh, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο γραφείο του κ. Πλακιωτάκη.

Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών, ο πρέσβης του Κουβέιτ εξέφρασε την πεποίθηση πως «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήδη έχει δημιουργήσει μια νέα δυναμική εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό».

Επίσης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, εξέφρασε την εκτίμηση πως τα νέα δεδομένα θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσέλκυση επενδύσεων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της πρεσβείας του Κουβέιτ.

Συνάντηση Πλακιωτάκη με την διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών Τουριστικών Ημερόπλοων Σκαφών

Μια πρώτη ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των τουριστικών ημερόπλοιων σκαφών, είχε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Πλακιωτάκης κατά την διάρκεια της συνάντησης με την διοίκηση της ένωσης.

Ο Δημήτρης Τριανταφύλλου πρόεδρος, ο Νικόλαος Βουλουμάνος Α' αντιπρόεδρος, ο Πέτρος Παπικινός Β' αντιπρόεδρος, ο κ. Πέτρος Βουτηράκος γγ, καθως και η Έφη Δαμίγου μέλος, από την Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματικών Τουριστικών Ημερόπλοων Σκαφών, συζήτησαν για αρκετή ώρα με τον υπουργό στο γραφείο του.

Τα ζητήματα του κλάδου, οι ανάγκη επίλυσης γραφειοκρατικών προβλημάτων αλλά και τρόποι βελτίωσης της οικονομικής δραστηριότητας των μελών της ένωσης, ήταν τα θέματα συζήτησης των δύο πλευρών, ενώ ο κ. Πλακιωτάκης δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση με τα μέλη της Ένωσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.