ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέτσας: Στη Βουλή σύντομα η σταδιακή κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης

11:43 - 31 Ιουλ 2019 | Πολιτική
Πέτσας: Στη Βουλή σύντομα η σταδιακή κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης
Την σταδιακή κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, όσον αφορά τον κώδικα φορολογίας εισοδήματος, ο οποίος πρόκειται να έρθει σύντομα στη Βουλή.

Σχετικά με το ζήτημα της αποφυλάκισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο κ. Πέτσας δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να αλλάξει τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και τις αστοχίες με τις οποίες καταδικασθέντες για εγκλήματα βγαίνουν έξω.

Ο κ. Πέτσας εξήγησε ότι ο Κορκονέας βγαίνει έξω με απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης και τον νέο Ποινικό Κώδικας που ψήφισε μόνη της. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο Κορκονέας αποφυλακίζεται γιατί άλλαξε η παράμετρος των ελαφρυντικών και μειώθηκε το μέγιστο ύψος της ποινής.

Όσο για την οικονομία, ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι οι αγορές είναι ο αυστηρότερος κριτής και τώρα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας, γεγονός που φαίνεται από τα χαμηλά επιτόκια. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι πρέπει να αυξηθούν οι μικρές ιδιωτικές επενδύσεις των Ελλήνων. Πρόσθεσε ότι οι μεταρρυθμίσεις θα φέρουν την ανάπτυξη στην χώρα στο 3% με 4% για να δοθεί το στίγμα ότι η Ελλάδα άλλαξε σελίδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.