ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυβερνητικές πηγές: Θα διασφαλίσουμε την πλήρη ανεξαρτησία της Επιτροπής Ανταγωνισμού

19:17 - 07 Αυγ 2019 | Πολιτική
Κυβερνητικές πηγές έδωσαν απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την Επιτροπή Ανταγωνισμού και τη Βασιλική Θάνου, δηλώνοντας ότι: «Ο κ. Τσίπρας απελπισμένα προσπαθεί να κρατήσει στην καρέκλα της, την εκλεκτή του κυρία Θάνου. Τα ίδια τα λόγια της εκλεκτής του, όμως, του δίνουν την καλύτερη απάντηση».

Στην ανακοίνωση του Μαξίμου παρατίθεται και η εξής δήλωση της κ. Θάνου: «Τα μέλη του προεδρείου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων δεν επιτρέπεται μετά τη συνταξιοδότησή τους να επιζητούν, επισκεπτόμενοι κομματικά και άλλα γραφεία και να αποδέχονται άλλες θέσεις και μάλιστα καλά αμειβόμενες, όπως π.χ. του προέδρου Ανεξάρτητης Αρχής, με μηνιαίες αποδοχές 11.000 ευρώ, διότι έτσι δημιουργείται και ευλόγως η πεποίθηση ότι υπήρχε "προϋπάρχουσα συναλλαγή"».

«Ας καταλάβει λοιπόν ο κ. Τσίπρας αυτό που έχουν καταλάβει όλοι οι Έλληνες πολίτες. Ότι δηλαδή αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει την αμεροληψία και την πλήρη ανεξαρτησία της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Και αυτό ακριβώς θα κάνει», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.