ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αίτημα Θεοδωρικάκου προς τους δήμους για ελέγχους σε χώρους αναψυχής

10:41 - 08 Αυγ 2019 | Πολιτική
Αίτημα Θεοδωρικάκου προς τους δήμους για ελέγχους σε χώρους αναψυχής
Οι δήμαρχοι όλης της χώρας καλούνται να μεριμνήσουν κατεπειγόντως για τον έλεγχο των αθλητικών χώρων, των παιδικών χαρών και γενικότερα των χώρων αναψυχής των δήμων, ώστε να εναρμονίζονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα τους, ύστερα από σχετικό αίτημα του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου και επιστολή του προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη.

Το αίτημα του κ. Θεοδωρικάκου απεστάλη με αφορμή το τραγικό περιστατικό με τον θανάσιμο τραυματισμό εφήβου στη Χίο μετά από κατάρρευση μπασκέτας. Στην επιστολή του ο κ. Πατούλης σημειώνει ότι σε περιπτώσεις που διαπιστώνονται ελλείψεις οι οποίες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών είναι αναγκαίο οι αρμόδιες υπηρεσίες να προβαίνουν σε αναστολή της λειτουργίας του χώρου μέχρι να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Ο κ. Πατούλης ζητεί επίσης από τους δημάρχους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, να αποστείλουν τις διαπιστώσεις και τις προτάσεις τους από τους ελέγχους με στόχο να υπάρξει αίτημα προς το υπουργείο Εσωτερικών για εκπόνηση ειδικού προγράμματος χρηματοδότησης το οποίο θα συμβάλει στην ταχύτερη αποκατάσταση των προβλημάτων που εντοπίστηκαν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.