ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Die Welt: Ο πρωθυπουργός - θαύμα της Ελλάδας

16:44 - 08 Αυγ 2019 | Πολιτική
Το εγκώμιο του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πλέκει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, κάνοντας μία αναδρομή στα μέχρι τώρα πεπραγμένα της νέας κυβέρνησης.

Παρότι έλκει την καταγωγή του από παλιά πολιτική οικογένεια θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος πραγματικά σύγχρονος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας αντιμετωπίζεται από τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης σαν «σούπερ σταρ», σε μια νέα εποχή για τη χώρα που ξεκινάει. Μέσα σε λίγες εβδομάδες από την εκλογική νίκη της συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας, άλλαξε εντελώς η μορφή και το στυλ της κυβέρνησης, αυξάνοντας την απόδοση και την αποτελεσματικότητά της», σημειώνει το δημοσίευμα και καταλήγει επισημαίνοντας:

«Ο Μητσοτάκης θέλει να ανοικοδομήσει τη μεσαία τάξη. Για το λόγο αυτό εισάγει σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.  Θέλει ένα κράτος που θα λειτουργεί για τους πολίτες σε όλους τους τομείς: από τη συλλογή απορριμμάτων στην Κέρκυρα ως την επαρκή αστυνομική παρουσία στο κέντρο της Αθήνας».

Τελευταία τροποποίηση στις 16:53 - 08 Αυγ 2019
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.