ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση έφερε πραξικοπηματικά αντεργατικές τροπολογίες

18:27 - 08 Αυγ 2019 | Πολιτική
Χαρίτσης: Η κυβέρνηση έφερε πραξικοπηματικά αντεργατικές τροπολογίες
Για τροπολογίες που «εξυπηρετούν ξεκάθαρα μεγάλα εργοδοτικά συμφέροντα» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας τις δύο τροπολογίες του υπουργείου Εργασίας, οι οποίες κατατέθηκαν στο διυπουργικό νομοσχέδιο.

«Σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Μετά από 30 ώρες επίπονης κοινοβουλευτικής διαδικασίας, ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης φέρνει πραξικοπηματικά δύο τροπολογίες, οι οποίες ουσιαστικά καταργούν τον πυρήνα της φιλεργατικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Με τις τροπολογίες αίρεται το αιτιολογημένο των απολύσεων και η προστασία των εργαζομένων στις εργολαβίες. Είναι τροπολογίες οι οποίες εξυπηρετούν ξεκάθαρα μεγάλα εργοδοτικά συμφέροντα. Επί της ουσίας πρόκειται για διατάξεις μνημονιακές οι οποίες έρχονται μετά την ολοκλήρωση των μνημονίων. Στην κυβέρνηση θεωρούν ότι ο ελληνικός λαός δεν παίρνει χαμπάρι αυτές τις μεθοδεύσεις. Πλανώνται πλάνη οικτράν. Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται και θα αντισταθεί σε αυτή τη μεθόδευση», σημείωσε ο κ. Χαρίτσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.