ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες συναντήσεις Θεοδωρικάκου με δημάρχους

18:07 - 21 Αυγ 2019 | Πολιτική
Νέες συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών  συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και συζήτησαν ζητήματα που αφορούν στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας στους δήμους, αλλά και πώς μπορεί να βελτιωθεί ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα και αποτελεσματικότερα οι πολίτες.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, «υπήρξε ταύτιση απόψεων στο ότι το κράτος πρέπει να αφήσει πιο ελεύθερη την αυτοδιοίκηση ώστε να είναι πιο δημιουργική και πιο παραγωγική προς όφελος των πολιτών». Ο κ. Θεοδωρικάκος δεσμεύτηκε να συζητήσει διεξοδικά τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης με όλους τους δημάρχους, ώστε να συμπεριληφθούν στο νέο νόμο που θα φέρει το επόμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση.

Επιπλέον, ο κ. Θεοδωρικάκος είχε συνάντηση και με τον δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς με τον οποίο συζήτησε διοικητικά, οργανωτικά και λειτουργικά θέματα του δήμου, τα οποία για να επιλυθούν απαιτείται η στήριξη του υπουργείου Εσωτερικών.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.