ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο οικόπεδο απόθεσης των καμένων δένδρων στο Μάτι ο Μητσοτάκης

08:46 - 23 Αυγ 2019 | Πολιτική
Στο οικόπεδο απόθεσης των καμένων δένδρων στο Μάτι ο Μητσοτάκης
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρίσκεται στο Μάτι σήμερα στις 09:00 το πρωί, όπου έχει προγραμματίσει να δει το οικόπεδο - χώρο απόθεσης των καμένων δένδρων που υλοτομήθηκαν στην περιοχή επί της Λ. Μαραθώνος, στην Α' είσοδο του Ν. Βουτζά.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες απομάκρυνσης της καύσιμης ύλης από το οικόπεδο ξεκίνησαν ήδη την επομένη της ψήφου εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση, ενώ επί ένα περίπου χρόνο η συσσώρευσή τους συνιστούσε νέα απειλή για το περιβάλλον και τους κατοίκους.

Οι εργασίες έγιναν εν τέλει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, καθώς με συνεννόηση της κυβέρνησης, εταιρείες προθυμοποιήθηκαν να αναλάβουν δωρεάν τον καθαρισμό και τη μεταφορά των καμμένων.

Την ανακοίνωση για την έναρξη καθαρισμού του οικοπέδου είχε κάνει λιγότερο από έναν μήνα πριν εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, μέσω του προφίλ του στο facebook. Όπως είχε επισημάνει ο κύριος Σκέρτσος, η επιχείρηση καθαρισμού ξεκίνησε με την συμμετοχή ιδιωτών στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενώ ο ίδιος είχε ποστάρει και βίντεο από τις εργασίες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.