ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζανακόπουλος: Προδιαγεγραμμένη διαδικασία η άρση των capital controls

16:21 - 26 Αυγ 2019 | Πολιτική
Τζανακόπουλος: Προδιαγεγραμμένη διαδικασία η άρση των capital controls
Για προδιαγεγραμμένη διαδικασία έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής, σχετικά με την κυβερνητική πρωτοβουλία για την πλήρη άρση των capital controls, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ τόνισε ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίστηκε στην ομιλία του εμφανώς προβληματισμένος.

Ειδικότερα ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Εμφανώς προβληματισμένος ο κ. Μητσοτάκης που έρχεται αντιμέτωπος με την ολιγωρία της κυβέρνησής του και επιχειρεί να τα μπαλώσει επανεμφανίζοντας την παλιά πρακτική της «καμένης γης». Μας είπε ότι για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το επιτελικό του κράτος – το οποίο βούλιαξε στην Σαμοθράκη – ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ήρθε να ανακοινώσει μια προδιαγεγραμμένη ενέργεια για την άρση των capital controls επαναλαμβάνοντας το επιχείρημα περι καταστροφικής διαπραγμάτευσης ΣΥΡΙΖΑ που υπενθυμίζω οδήγησε σε μείωση πρωτογενών πλεονασμάτων».

Ακόμη, ο κ. Τζανακόπουλος κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να ενημερώσει για τους σχεδιασμούς, που αφορούν τους στόχους πρωτογενών πλεονασμάτων λέγοντας πως «Στο Παρίσι δεν έγινε καμία κουβέντα. Τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση;».

Για τη σημερινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε:«Η επικοινωνία εκτός από τα κανό και τα ούζα του κ. Μητσοτάκη παράγει και ιδεολογία. Όπως η επιχείρηση σκούπα στα Εξάρχεια που καταλήξατε να προσαγάγετε μωρομάνες. Γιατί τα κάνετε αυτά; Τα κάνετε και προδοθήκατε από τον κ. Μπαλάσκα που χαρακτήρισε κάθε πρόσφυγα και μετανάστη σκουπίδι που πρέπει να σκουπιστεί. Καμία σχέση δεν έχει αυτή η πρακτική με την βούληση της πολιτείας για την καταπολέμηση της παρανομίας και των ναρκεμπόρων. Αυτό κάναμε εμείς στα Εξάρχεια ενώ εσείς κυνηγάτε μωρομάνες».

Τελευταία τροποποίηση στις 16:24 - 26 Αυγ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.