ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Γεωργιάδη με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Μαρμάρου

22:57 - 29 Αυγ 2019 | Πολιτική
Η αξιοποίηση του εθνικού μας ορυκτού πλούτου βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης, κ. Κωνσταντίνα Λαζή.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος της Dionyssomarble, κ. Hennes Alt, ο CEO της Stone Group, κ. Ηλίας Ρηγόπουλος και ο Οικονομικός Διευθυντής της Κυριακίδης FHL Group, κ. Ελευθέριος Κονδύλης.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Συναντηθήκαμε με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης. Η Κυβέρνηση είναι στο πλάι αυτής της παραδοσιακής ελληνικής παραγωγικής δραστηριότητας. Είμαστε εξαιρετικά υπέρ του να έχουμε αξιοποίηση του εθνικού μας ορυκτού πλούτου με απόλυτο φυσικά σεβασμό στο περιβάλλον κι είμαστε εδώ να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την πολύ καλή δουλειά που κάνουν δεδομένου ότι άνω του 90% της ελληνικής παραγωγής μαρμάρου εξάγεται κι έτσι συμβάλλει δραστικά στο εμπορικό ισοζύγιο της χώρας και την αύξηση του ΑΕΠ. Θέλουμε αυτό να αυξηθεί ακόμη περισσότερο».

Από την πλευρά της η κ. Λαζή δήλωσε:

«Φεύγουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη γιατί στο πρόσωπό του βρίσκουμε έναν άνθρωπο που αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της ύπαρξης και ανάπτυξης του εξορυκτικού κλάδου μαρμάρου. Θέσαμε στον κ. Υπουργό σημαντικά θέματα όπως την αναγνώριση του μαρμάρου ως εθνικού προϊόντος και βάλαμε τις βάσεις για ακόμη πιο στενή και επιτυχή συνεργασία στο μέλλον».

Τελευταία τροποποίηση στις 22:12 - 29 Αυγ 2019
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.