ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ικανοποίηση Πατούλη από την ανταπόκριση της Περιφέρειας στη Νέα Μάκρη

11:57 - 05 Σεπ 2019 | Πολιτική
Ικανοποίηση Πατούλη από την ανταπόκριση της Περιφέρειας στη Νέα Μάκρη
Την ικανοποίησή του για «την άμεση ανταπόκριση των εργαζομένων της Περιφέρειας και όλων των εμπλεκόμενων φορέων» για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα και πλέον βρίσκεται σε ύφεση στη Νέα Μάκρη εξέφρασε περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

«Ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς βρέθηκε στο σημείο των επιχειρήσεων. Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, το Δήμο Μαραθώνα και με το συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας καταφέραμε να εργαστούμε για να αντιμετωπίσουμε το πύρινο μέτωπο» δήλωσε.

Συγκεκριμένα, στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής με πάνω από 10 υδροφόρες, ερπυστριοφόρα καθώς και χωματουργικά μηχανήματα που συνέβαλαν στη διάνοιξη δρόμων. Τον συντονισμό της ομάδας Πολιτικής Προστασίας είχε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Κόκκαλης, ενώ επιτόπου βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Αθανάσιος Αυγερινός.

 «Περιφέρεια Αττικής και Κεντρική Διοίκηση θα διαμορφώνουμε από κοινού το πλαίσιο θωράκισης, προστασίας και ασφάλεια της ζωής των κατοίκων της Αττικής» διαβεβαίωσε ο περιφερειάρχης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.