ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσοχοΐδης: Προχωρά κανονικά η κατασκευή hotspot στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας

14:36 - 09 Σεπ 2019 | Πολιτική
Χρυσοχοΐδης: Προχωρά κανονικά η κατασκευή hotspot στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε σήμερα πως θα συνεχιστούν οι εργασίες για την κατασκευή του Προσωρινού Κέντρου Φιλοξενίας στο στρατόπεδο «Γεώργιος Παπαποστόλου» στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας, κατά τη συνάντησή του με τη δήμαρχο Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό στην Κατεχάκη.

Όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση η δήμαρχος, Βιργινία Στεργίου, ο υπουργός τους εξήγησε πως η μεταφορά προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά είναι εθνικό θέμα και ζήτημα εθνικής ασφάλειας, γι' αυτό και δε μπορεί να σταματήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του hotspot στον Καραβόμυλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται το ΑΜΠΕ, η δήμαρχος πρότεινε κάποιες άλλες εναλλακτικές λύσεις στον κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος όμως δεν τις έκανε αποδεκτές, ως μη κατάλληλες.

«Επιμένω να είμαι αντίθετη στην κατασκευή δομής στον Καραβόμυλο, γιατί τα προβλήματα θα είναι τεράστια» δήλωσε η κ. Στεργίου, ενώ οι βουλευτές αναμένεται να κοινοποιήσουν σήμερα κοινή γραπτή δήλωση για το θέμα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι τέσσερις βουλευτές Φθιώτιδας της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, Γιάννης Οικονόμου, Γιώργος Κοτρωνιάς και Θέμης Χειμάρας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.