ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Στην Παιδεία η σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον

15:21 - 11 Σεπ 2019 | Πολιτική
Τσίπρας: Στην Παιδεία η σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον
«Η επένδυση στην Παιδεία αποτελεί τη σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον της πατρίδας μας» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς και με ευχές για «καλή και δημιουργική σχολική χρονιά».

Ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι «Ακόμη μια νέα αρχή σήμερα. Χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες ξανανταμώνουν στα προαύλια και τις αίθουσες. Άλλοι, οι πιο μικροί, με αγωνία ξεκίνησαν για την πρώτη μέρα στο σχολείο. Μαζί με αυτούς και οι γονείς, όλοι μας, αλλά και οι δάσκαλοι και καθηγητές. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα μια καλή δημιουργική σχολική χρονιά. Η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης αποτελεί βασικό στοιχείο προόδου και κοινωνικής δικαιοσύνης. O δρόμος που χαράξαμε από το 2015 απέδωσε καρπούς».

Και προσθέτει ότι «Όραμά μας είναι η πρόσβαση όλων σε μια σύγχρονη και ποιοτική δημόσια εκπαίδευση. Αυτό το δικαίωμα καλούμαστε σήμερα να περιφρουρήσουμε. Διότι η επένδυση στην Παιδεία αποτελεί τη σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον της πατρίδας μας».

Τελευταία τροποποίηση στις 15:28 - 11 Σεπ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.