ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Εργασίας

09:52 - 18 Σεπ 2019 | Πολιτική
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Εργασίας
Στο υπουργείο Εργασίας βρίσκεται από τις 9 το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού λαμβάνει χώρα την ώρα που βρίσκεται σε διαβούλευση το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, με το οποίο επέρχονται αλλαγές και σε εργασιακά ζητήματα, γεγονός που έχει οδηγήσει τις ενώσεις εργαζομένων στην εξαγγελία απεργιακών κινητοποιήσεων.

Στη συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου θα συζητηθούν οι ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις που περιλαμβάνονται στον νέο αναπτυξιακό νόμο, καθώς και όλα τα ανοιχτά θέματα του υπουργείου που αφορούν στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του κοινοβουλίου της Ινδονησίας και το απόγευμα θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για το αθλητικό νομοσχέδιο. 

Επιπλέον, την Παρασκευή θα εγκαινιάσει την Ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή, την Κυριακή θα συναντηθεί με το δ.σ. εταιρείας που θα δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο από τα έξι διεθνή κέντρα τεχνολογίας και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για να συμμετάσχει στην Γενικής Συνέλευση του ΟΗΕ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.