ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατρούγκαλος για Novartis: Μεσοβέζικη λύση και υποχώρηση Μητσοτάκη

12:41 - 20 Σεπ 2019 | Πολιτική
Κατρούγκαλος για Novartis: Μεσοβέζικη λύση και υποχώρηση Μητσοτάκη
Ως «μεσοβέζικη λύση και υποχώρηση του κ. Μητσοτάκη» χαρακτήρισε την κίνηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να μην παραπέμψει τον Αλέξη Τσίπρα σε προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της Novartis, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, είπε ότι «Όταν υπάρχουν σκιές πρέπει να ερευνώνται όσο ψηλά κι αν είναι κανείς», εκτιμώντας ότι «στο μυαλό του κ. Μητσοτάκη δεν υπάρχει σκευωρία, αλλά δεν θέλει να αδειάσει ξανά τον κ. Σαμαρά».

Κατά τον κ. Κατρούγκαλο υπάρχουν δύο καθαρές λύσεις «ή δεν υπήρξε σκευωρία και αυτή η ιστορία είναι σκευωρία για να δημιουργήσουμε σκευωρία β’ βαθμού ή υπήρχε πράγματι σκευωρία στην οποία δε μπορούσε να είναι εμπλεκόμενος μόνο ο κ. Παπαγγελόπουλος αλλά έπρεπε να είναι και ο πρώην πρωθυπουργός όπως έλεγε ο κ. Σαμαράς, ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Βενιζέλος».

Ο κ. Κατρούγκαλος, επεσήμανε, ακόμα ότι «Εμείς λέμε ότι δεν υπήρχε σκευωρία αλλά σκάνδαλο. Εσείς που λέτε ότι υπάρχει σκευωρία, είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι μόνος του ο κ. Παπαγγελόπουλος του ήρθε επιφοίτηση και πήγε να την κάνει;».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:51 - 20 Σεπ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.