ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: O Μεϊμαράκης πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 13ου συνεδρίου

13:13 - 26 Σεπ 2019 | Πολιτική
ΝΔ: O Μεϊμαράκης πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 13ου συνεδρίου
Τη συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής εν όψει του 13ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/11/2019 και την Κυριακή 1/12/2019 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και ευρωβουλευτής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ μέλη της θα είναι: ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης, ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας, ο γραμματέας Οργανωτικού - Διευθυντής Γραφείου προέδρου Στέλιος Κονταδάκης, η διευθύντρια επικοινωνίας προέδρου Κύρα Κάπη, ο σύμβουλος προέδρου Θανάσης Νέζης και ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Γιάννης Μπρατάκος.

Η πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του κ. Ευ. Μεϊμαράκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Όπως επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία σε σχετική ανακοίνωσή της, «το συνέδριο είναι το βήμα όπου το κόμμα και η κοινωνία έρχονται σε επαφή, ανταλλάζουν ιδέες και προβληματισμούς, γεγονός αναγκαίο ειδικά σήμερα που η Ν.Δ. έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.