ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Η συνοχή της ΝΔ πρέπει να είναι αρραγής

20:27 - 30 Σεπ 2019 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Η συνοχή της ΝΔ πρέπει να είναι αρραγής
Τους βουλευτές της ΝΔ, που εξελέγησαν για πρώτη φορά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός συζήτησε με τους πρωτοεκλεγέντες βουλευτές για ολόκληρο το φάσμα του εσωτερικού πολιτικού σκηνικού, με έμφαση στο ζήτημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού, στον απόηχο των αποφάσεων που ελήφθησαν το μεσημέρι, στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου. Το «παρών» στην εκδήλωση του Μεγάρου Μαξίμου έδωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι «εμείς ακολουθούμε άλλη πολιτική. Πιο αυστηρή. Δεν ακολουθούμε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ συζητήθηκε και το γεγονός της ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, με τον πρωθυπουργό να αναφέρει πως βούλησή του είναι οι νέοι βουλευτές να είναι εισηγητές στα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή.

«Η συνοχή της Κ.Ο. πρέπει να είναι αρραγής. Χαίρομαι που βλέπω μια ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Όσα νομοσχέδια θα έρθουν στη Βουλή, θα είναι σε πλήρη στοίχιση με αυτά που λέγαμε προεκλογικά. Δεν θα έρθετε ποτέ στη θέση να αναγκαστείτε να κάνετε στροφή 180 μοιρών», τόνισε απευθυνόμενος στους βουλευτές ο κ. Μητσοτάκης. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.