ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκουρλέτης: Έγκλημα σε βάρος της φύσης η εξόρυξη χρυσού

14:32 - 02 Οκτ 2019 | Πολιτική
Σκουρλέτης: Έγκλημα σε βάρος της φύσης η εξόρυξη χρυσού
«Πρόκειται για ένα έγκλημα εις βάρος της φύσης, του περιβάλλοντος» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης αναφερόμενος στο θέμα της εξόρυξης χρυσού, το οποίο συζήτησε με τοπικούς φορείς του Έβρου, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε στη Θράκη.

Αναλυτικότερα είπε:. «Πρόκειται για ένα έγκλημα εις βάρος της φύσης, του περιβάλλοντος, το οποίο αντιστρατεύεται τις άλλες παραγωγικές λειτουργίες ενός τόπου… Εξορύξεις τέτοιου τύπου δεν πρέπει να είναι επιθυμητές για τη χώρα μας, αλλά αυτό σχετίζεται με το τι αντίληψη έχει ο καθένας για την ανάπτυξη. Βλέπουμε ότι η παρούσα κυβέρνηση ταυτίζει την ανάπτυξη με αντιπεριβαλλοντικές προτάσεις, αλλά και με προτάσεις οι οποίες βασίζονται στη μείωση των μισθών των εργαζομένων».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τη συζήτηση που γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ, σε οργανωτικό και πολιτικό επίπεδο, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το οργανωτικό ζήτημα δεν είναι αποσπασμένο από μια αναγκαία πολιτική συζήτηση… Θέλουμε στο κόμμα μας μέλη που θα έχουν αποφασιστικό ρόλο, που θα τους δίνεται η δυνατότητα να συνδιαμορφώνουν τις βασικές επιλογές και τις θέσεις του κόμματός μας… Πηγαίνοντας για το συνέδριο που θα γίνει στις αρχές του επόμενου έτους, θέλουμε να εμπλέξουμε σε αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Μια διαδικασία πολιτικής συζήτησης, πολιτικού αναστοχασμού και αποτίμησης του κυβερνητικού έργου, αλλά ταυτόχρονα μια συζήτηση που θα οδηγήσει στην επικαιροποίηση της πολιτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ. Μιας πρότασης στον αντίποδα του νεοφιλελευθερισμού, μιας πρότασης ανταγωνιστικής απέναντι στις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας…».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.