ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Με κυβέρνηση Τσίπρα συντελέστηκε ο μεγαλύτερος εξευτελισμός της αριστεράς

14:56 - 05 Οκτ 2019 | Πολιτική
Γεωργιάδης: Με κυβέρνηση Τσίπρα συντελέστηκε ο μεγαλύτερος εξευτελισμός της αριστεράς
«Κατά την διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα συντελέστηκε ο μεγαλύτερος εξευτελισμός της αριστεράς, και αυτή είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. «Πρέπει να διεκδικήσουμε ιδεολογικά και πολιτικά αυτό που έχουμε κερδίσει ιστορικά, την απόλυτη νίκη των ιδεών μας», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι χθες ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το Καζίνο στο Ελληνικό. «Αν αυτό γινόταν πριν από πέντε χρόνια θα είχαμε έντονες αντιδράσεις από κόμματα και φορείς. Χθες δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Αυτή η μεγάλη αλλαγή το χρωστάμε στην διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο πλήρης εξευτελισμός των ιδεών της αριστεράς είναι μία ευκαιρία που δεν πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη. Εμείς κερδίσαμε οι ιδέες μας κερδίσανε. Όμως, η πάλη των ιδεών ποτέ δεν τελειώνει και η νεολαία είναι πάντα η αιχμή του δόρατος. Ο κόσμος θέλει ιδιωτικοποιήσεις θέλει δουλειές, θέλει ξένες επενδύσεις, και όλα αυτά θα γίνουν, ήδη έχουν έλθει επενδύσεις, δουλεύουμε γι αυτό».

Ειδική αναφορά έκανε στο μεταναστευτικό λέγοντας ότι είναι ο νέος άξονας που θα δοθεί η μάχη των ιδεών. «Τι έχουμε να πούμε εμείς ως ΝΔ» ρώτησε ρητορικά και πρόσθεσε: «Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στον Γιάνη. Τι είπε ότι θέλει ο Γιάνης Βαρουφάκης; ότι θέλει πολιτική ανοικτών συνόρων, να έλθουν όλοι στη Ελλάδα».

Τέλος, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι θέλουμε να είμαστε μοντέρνοι, θέλουμε να είμαστε Ευρωπαίοι, αλλά θέλουμε να είμαστε και Έλληνες και ορθόδοξοι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.