ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι αναμένεται να συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή

14:47 - 06 Οκτ 2019 | Πολιτική
Τι αναμένεται να συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή
Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι «γεμάτη» για την Βουλή, με το πρόγραμμα να περιέχει διαβουλεύσεις, καθώς και την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα αναμένεται να κατατεθεί το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2020, ενώ για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί η συζήτηση της πρότασης των 30 βουλευτών της Ν.Δ. περί συγκρότησης ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αναφορικά με την υπόθεση Novartis.

Η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης και έχει τη δυνατότητα να μιλήσει ο κ. Παπαγγελόπουλος ή να επιλέξει να αποστείλει υπόμνημα. Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο πριν ή λίγο μετά τα μεσάνυχτα και θα ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία.

Την περασμένη Παρασκευή επίσης κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Σύσταση Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Ρυθμίσεις για τα προϊόντα καπνού και άλλα ζητήματα του υπουργείου Υγείας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.