ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμίνης σε ΝΔ: Το ΚΙΝΑΛ υπερψήφισε την παραπομπή Παπαγγελόπουλου

15:38 - 09 Οκτ 2019 | Πολιτική
Καμίνης σε ΝΔ: Το ΚΙΝΑΛ υπερψήφισε την παραπομπή Παπαγγελόπουλου
«Σύσσωμη η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλου» επεσήμανε ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Καμίνης με αφορμή τις διαρροές στη χθεσινή ψηφοφορία, «δείχνοντας» με αυτόν τον τρόπο τη Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι από την καταμέτρηση των ψήφων προέκυψαν ψήφοι «εκτός γραμμής». Ειδικότερα, από το «στρατοπεδο» των 179 βουλευτών ΝΔ και ΚΙΝΑΛ (απουσίαζε ένας βουλευτης της ΝΔ), φαινεται ότι ένας καταψήφισε την πρόταση, ένας δήλωσε «λευκό», ενώ τέσσερις έριξαν άκυρο.

Η δήλωση Καμίνη:

«Δυστυχώς με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, η χθεσινή, κορυφαία διαδικασία στη Βουλή εξελίχθηκε σε κωμωδία. Ο μισός θίασος κρύφτηκε στην κουίντα ο άλλος μισός, με προεξάρχοντα τον κ. Παπαγγελόπουλο, θεώρησε σκόπιμο να διανθίσει τη διαδικασία με σχόλια για τα φυσικά προσόντα του Ρασπούτιν.  Αυτή είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν ένα τεράστιο πολιτικό και ηθικό σκάνδαλο που έχει βλάψει τον ελληνικό λαό και έχει σπιλώσει με αναίσχυντο τρόπο μέλη της παράταξης μας. 

Σύσσωμη η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλου.  

Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να μας κάνει να ξεχάσουμε το παρελθόν του κ. Παπαγγελόπουλου, είναι καταγέλαστη. Ο ίδιος άλλωστε αναφέρθηκε εκτενώς χτες σε εξυπηρετήσεις που έχει κάνει κατά κόρον στο παρελθόν που φθάνουν μέχρι την υπόθεση της Mayo.

Δυστυχώς εκτός από τον Ρασπούτιν, έχουμε και επίδοξους γαλάζιους Μυνχάουζεν στην υπόθεση Νοβάρτις».

Νωρίτερα το ΚΙΝΑΛ, με ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για «στενούς δεσμούς του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με την καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ».




 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:47 - 09 Οκτ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.