ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

13:49 - 10 Οκτ 2019 | Πολιτική
Με τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκε ο Μητσοτάκης
Με τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη συνομίλησε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΝΔ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην συνάντηση έγινε αποτίμηση του πρόσφατου 12ου Συνεδρίου της Οργάνωσης, αναλύθηκαν οι πρώτες δράσεις της νεολαίας μετά την ανάδειξη των οργάνων της και συμφωνήθηκε η συνεργασία σε επίπεδο θέσεων και προτάσεων.

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Μαρινάκη ,του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του και τόνισε: «Συνεχίζουμε να δίνουμε χώρο και ευκαιρίες στη νέα γενιά. Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να βάλει φρένο στις φιλοδοξίες και στα όνειρά σας.»

Από πλευράς του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. «Από την πρώτη μέρα της εκλογής του στην προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας αντιμετωπίζει ως ισότιμους συνομιλητές, έχει από εμάς την αξίωση να βελτιωνόμαστε διαρκώς και ταυτόχρονα είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει με κάθε τρόπο» σχολίασε ο κ. Μαρινάκης, επισημαίνοντας ότι ήδη η θέση της ΟΝΝΕΔ για το άσυλο έγινε νόμος του κράτους, και δήλωσε: «Θέλουμε να βοηθήσουμε την κυβέρνηση να γίνει ακόμα πιο τολμηρή και συμφωνήσαμε να εργαστούμε μαζί ώστε οι προτάσεις της ΟΝΝΕΔ να ακούγονται και να υλοποιούνται. »

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.