ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φλαμπουράρης: Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε έργο που ολοκληρώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ

17:18 - 15 Οκτ 2019 | Πολιτική
Φλαμπουράρης: Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε έργο που ολοκληρώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ
Δριμεία κριτική προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, άσκησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, σχετικά με τα σημερινά εγκαίνια του συμπλέγματος αιολικών πάρκων της Enel Green Power στον Καφηρέα Ευβοίας, στα οποία έδωσε το «παρών» ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Φλαμπουράρης δήλωσε πιο αναλυτικά ότι «σήμερα ο πρωθυπουργός εγκαινίασε ένα έργο στην Κάρυστο, που ολοκληρώθηκε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο χωρίς να κάνει καμία αναφορά σ’ αυτό, αλλά αντίθετα τόνισε με έμφαση ότι αυτή η επένδυση είναι δείγμα εμπιστοσύνης προς την κυβέρνησή του».

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε: «Για άλλη μία φορά δυστυχώς, γινόμαστε θεατές ενός θεάτρου υποκρισίας, ψέματος και οικειοποίησης των επιτυχιών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που έως τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία αρνείτο να παραδεχτεί. Καλώς ήλθατε στην πραγματικότητα κύριε Μητσοτάκη! Ενημερώνουμε επίσης τον κ. Μητσοτάκη ότι αφήσαμε σε τελική φάση άλλα δύο έργα στην περιοχή, προϋπολογισμού πάνω από €600 εκ. έτοιμα να ξεκινήσουν, κι ελπίζουμε να μην «κολλήσουν» στα γρανάζια της Ν.Δ. για ευνόητους λόγους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.