ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα σε νέα πορεία εθνικής ανόρθωσης

13:39 - 26 Οκτ 2019 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα σε νέα πορεία εθνικής ανόρθωσης
Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα πορεύεται με σχέδιο και σταθερότητα «σε ένα μέλλον που θα είναι καλύτερο για όλους τους Έλληνες» εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

«Γιορτάζουμε τον Άγιο Δημήτριο αλλά και την απελευθέρωση της πρωτεύουσας της Μακεδονίας από τον οθωμανικό ζυγό. Και όπως και πριν από 107 χρόνια, η χώρα πορεύεται σε μία νέα πορεία εθνικής ανόρθωσης» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης για να προσθέσει: «Ανατάσσουμε την οικονομία, θωρακίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, χτίζουμε τις εθνικές μας συμμαχίες για να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση».

«Φυσικά αντλούμε πάντα χρήσιμα διδάγματα από την Ιστορία» συνέχισε ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι «ήταν η επιμονή και η διορατικότητα του Ελευθερίου Βενιζέλου, που οδήγησε στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 1912, λίγες ώρες πριν φτάσουν στα όρια της πόλης τα στρατεύματα του βόρειου γείτονά μας».

«Με την ίδια επιμονή, την ίδια διορατικότητα χτίζουμε και σήμερα αυτό το οποίο θέλω να αποκαλώ τον πατριωτισμό της ευθύνης. Με αυτοπεποίθηση, με ειλικρίνεια, με σοβαρότητα, με σχέδιο πορευόμαστε με σταθερότητα σε ένα μέλλον που θα είναι καλύτερο για όλες τις Ελληνίδες, καλύτερο για όλους τους Έλληνες» επισήμανε, ευχόμενος «χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε κατά μήκος της οδού Αγίου Δημητρίου όπου χαιρέτησε αρκετούς πολίτες και στη συνέχεια περπάτησε μέχρι το Διοικητήριο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.