ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νοτοπούλου: Η συμφωνία για την πτήση Αθήνας-Σαγκάης δεν κλείστηκε τώρα

14:15 - 04 Νοε 2019 | Πολιτική
Νοτοπούλου: Η συμφωνία για την πτήση Αθήνας-Σαγκάης δεν κλείστηκε τώρα
Την συμφωνία για την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με τη Σαγκάη, μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των αερογραμμών Juneyao Air Co. Ltd, καταγγέλλει με δηλώσεις της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπως αναφέρει η κ. Νοτοπούλου, «η ιστορική συμφωνία για την έναρξη της πτήσης Αθήνας - Σαγκάης δεν κλείστηκε τώρα. Κλείστηκε τον Ιανουάριο του 2019 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέχεια της πτήσης Αθήνας-Πεκίνο από το 2017»,

Παράλληλα, προσθέτει πως «η τότε υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, συναντήθηκε στη Σαγκάη τον Ιανουάριο του 2019, σχεδόν ένα χρόνο πριν δηλαδή, με τον πρόεδρο της Juneayo Air, οπότε και πραγματοποιήθηκαν οι διαπραγματεύσεις, έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις, και οριστικοποιήθηκε η συνεργασία και η συμφωνία για την έναρξη της πτήσης».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ ήρθε απλά και την υπέγραψε», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της η κα. Νοτοπούλου και καταλήγει: «Και είναι θλιβερό που δεν παραδέχεται ότι το κράτος έχει συνέχεια, που αποσιωπά το επιτυχημένο έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, και το παρουσιάζει για μία ακόμη φορά ως δικό της».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.