ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της σημερινής άτυπης συνεδρίασης της Κ.Ο. της ΝΔ

11:05 - 09 Νοε 2019 | Πολιτική
Η ατζέντα της σημερινής άτυπης συνεδρίασης της Κ.Ο. της ΝΔ
Σήμερα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η άτυπη συνεδρίαση της ΝΔ θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel, ενώ πρόκειται να τεθούν στο τραπέζι όλα τα μείζονα ζητήματα της επικαιρότητας.

Ειδικότερα, στην συνεδρίαση, που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα τεθούν το προσφυγικό, στο οποίο η κυβέρνηση έχει αναγνωρίσει τις μεγάλες δυσκολίες διαχείρισης, αλλά και η προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο, στην οποία μαίνεται ο «πόλεμος» Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πιθανότατα τα θέματα, που θα κυριαρχήσουν.

Στο ζήτημα του προσφυγικού εκτιμάται ότι ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει το μήνυμα που έστειλε προ ημερών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να αποφεύγονται δηλώσεις, που «ρίχνουν λάδι στη φωτιά».

Επίσης αναμένεται να συζητηθούν τα θέματα της οικονομίας, με αιχμή τον αναπτυξιακό νόμο και το φορολογικό νομοσχέδιο, με εκτενείς εισηγήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς. Τέλος, στην ατζέντα της συνεδρίασης βρίσκεται ακόμη το ζήτημα της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.