ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαρίτσης: Ιδεοληπτικές εμμονές της κυβέρνησης οδηγούν σε αυταρχικό παροξυσμό

16:17 - 12 Νοε 2019 | Πολιτική
Χαρίτσης: Ιδεοληπτικές εμμονές της κυβέρνησης οδηγούν σε αυταρχικό παροξυσμό
Τις «ιδεολογικές εμμονές της ΝΔ που οδηγούν στον αυταρχικό παροξυσμό» της κυβέρνησης στηλιτεύει (on camera) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέχεια των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου περί μπαχαλάκηδων, ανομίας και παρανομίας στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια.

Η πλήρης η δήλωση:

«Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου καταδεικνύουν τις ιδεοληπτικές εμμονές της κυβέρνησης που οδηγούν στον αυταρχικό παροξυσμό των τελευταίων ημερών.

Αποκαλεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες «μπαχαλάκηδες», απαξιώνοντας έτσι τους εκατοντάδες νέους ανθρώπους που διεκδίκησαν χτες το αυτονόητο -ένα ανοιχτό πανεπιστήμιο, δίχως λουκέτα και αποκλεισμούς. Απαξιώνει τα δημόσια πανεπιστήμια, χαρακτηρίζοντάς τα «άσυλα ανομίας και παρανομίας».

Πρόκειται για συστηματική συκοφαντία που στρέφεται εναντίον της ακαδημαϊκής έρευνας και διδασκαλίας, του έργου και της προσφοράς των ελληνικών πανεπιστημίων, με μοναδικό σκοπό την αλλοίωση του δημόσιου χαρακτήρα τους.

Η κυβέρνηση οξύνει το κλίμα σε βαθμό που κανείς απορεί, πού αλήθεια αποσκοπεί η Νέα Δημοκρατία;

Εμείς την προειδοποιούμε. Η προσπάθειά της να εκτρέψει τη δημόσια συζήτηση από την πρωτοφανή ανεπάρκειά της στο προσφυγικό, με ενέργειες βίας και καταστολής, είναι ανεύθυνη και επικίνδυνη.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.