ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέτσας για Novartis: Πιθανή η ύπαρξη κυκλώματος

16:56 - 13 Νοε 2019 | Πολιτική
Πέτσας για Novartis: Πιθανή η ύπαρξη κυκλώματος
Σε ενδείξεις ύπαρξης κυκλώματος, το οποίο χρησιμοποιούσε δημοσιεύματα για να πιέσει πρόσωπα προς συγκεκριμένες καταθέσεις, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας όσα φέρεται να δήλωσε ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην Προανακριτική για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Πέτσας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, δήλωσε πως «από τα πρώτα στοιχεία που βγαίνουν προς τα έξω φαίνεται πως εδώ μιλάμε για ένα κύκλωμα που χρησιμοποιούσε δημοσιεύματα για να προκαλεί το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης για πίεση σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ώστε να τα οδηγήσουν σε συγκεκριμένες καταθέσεις».

Σχετικά με την αποκάλυψη Φρουζή για άτυπη συνάντηση με την κ. Τουλουπάκη, ο κυβερνητικός επισήμανε ότι «μάλλον οι μόνοι που ήξεραν ότι θα μέναμε με τον στόμα ανοιχτό, είναι αυτοί που δεν ήθελαν να καταθέσει εδώ και τέσσερα χρόνια». Ωστόσο, ανέφερε, πως περιμένει την Προανακριτική να συνεχίσει ανεπηρέαστη το έργο της και αναμένει το πόρισμά της για να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το «λουκέτο» που έσπασαν φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας και η ηγετική του ομάδα «φλερτάρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%». «Αυτά που ακούσαμε δεν εντάσσονται στη σφαίρα της εποικοδομητικής αντιπολίτευσης αλλά της παλαβής αντιπολίτευσης», τόνισε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε ότι δυστυχώς η ευτυχώς, η «μπάλα» είναι στο γήπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, να ανταποκριθεί στο εκλογικό ποσοστό που του έδωσε η κοινωνία.

Νέες κλειστές δομές φιλοξενίας

Τέλος, ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τις νέες κλειστές δομές φιλοξενίας προσφύγων που θα λειτουργήσουν στην ηπειρωτική χώρα. «Είμαστε στη φάση χωροθέτησης, μέσα στην επόμενη εβδομάδα να περιμένετε ανακοινώσεις για το πόσα, που και τι χωρητικότητας κέντρα θα λειτουργήσουν», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει τις ανάγκες στήριξης των τοπικών κοινωνιών όπου θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες και μετανάστες. 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.