ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Καπηλεία της διαδήλωσης του Πολυτεχνείου από Τσίπρα

14:40 - 18 Νοε 2019 | Πολιτική
ΝΔ: Καπηλεία της διαδήλωσης του Πολυτεχνείου από Τσίπρα
Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ασκεί η Νέα Δημοκρατία με αφορμή ανάρτηση του τελευταίου στο facebook για τη χθεσινή πορεία του Πολυτεχνείου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε τονίσει: «Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν. Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά».

«Για την καπηλεία που επιχειρεί με τον αντικυβερνητικό χαρακτήρα που προσπαθεί να δώσει ο κ. Τσίπρας στο συλλαλητήριο για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τον προκαλούμε να οργανώσει ο ίδιος μια αντικυβερνητική διαδήλωση για να δούμε πόσους θα μαζέψει» τονίζει η ΝΔ και καταλήγει:

«Οι πολίτες νιώθουν ανακουφισμένοι επειδή η χθεσινή πορεία έληξε ειρηνικά, δίχως επεισόδια και χωρίς τη βροχή από μολότοφ που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Τα πράγματα αλλάζουν. Υπάρχει πλέον πολιτική βούληση κι επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.