ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για τον διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας

12:41 - 27 Νοε 2019 | Πολιτική
Πυρά συνεχίζει να εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους διορισμούς διοικητών νοσοκομείων, με αφορμή την παραίτηση του διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας, Κωνσταντίνου Πατέρα.

«Ο κ. Πατέρας σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια της "αριστείας" και του "επιτελικού κράτους" του κ. Μητσοτάκη. Παραδέχθηκε ότι συμφώνησε να διοριστεί διοικητής στο νοσοκομείο με αντάλλαγμα την επιστροφή του προεκλογικά στη Ν.Δ. Τη συναλλαγή δεν την έκανε με κάποιο τυχαίο στέλεχος της Ν.Δ., αλλά με τον ίδιο τον σημερινό Πρωθυπουργό», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση στην ανακοίνωσή της.

«Όσο και να σωπαίνει ενοχικά, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια για τις χάρες σε κουμπάρους, πολιτευτές και συγγενείς στελεχών της Ν.Δ. σε βάρος της δημόσιας Υγείας και των φορολογουμένων», προσθέτει η Κουμουνδούρου και καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης τόσο με την περίπτωση του κ. Πατέρα όσο και με όλες τις υπόλοιπες εξώφθαλμες περιπτώσεις ρουσφετιών, επιβεβαιώνει πως αποτελεί τον πυρήνα του παλιού πολιτικού συστήματος. Αυτού που οδήγησε ιστορικά τη χώρα στη χρεωκοπία».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:50 - 27 Νοε 2019
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.