ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομιλία Μητσοτάκη στο 13ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της ΝΔ

21:42 - 28 Νοε 2019 | Πολιτική
Ομιλία Μητσοτάκη στο 13ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της ΝΔ
Την Παρασκευή στις 19:30, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει ομιλία στο 13ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της ΝΔ, στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Με σύνθημα «Το Μέλλον αρχίζει Τώρα», το 13ο Συνέδριο της ΝΔ ξεκινάει τις εργασίες του την Παρασκευή με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη φυσιογνωμία του κόμματος.

Tο 13ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα και αναμένεται να προσέλθουν σε αυτό περισσότερα από 6.500 στελέχη και μέλη του κόμματος από όλη την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής 1.733 σύνεδροι και 4.966 παρατηρητές έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Συνέδριο.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει το απόγευμα της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλης Μεϊμαράκης απευθύνοντας χαιρετισμό. Θα ακολουθήσει η  προγραμματισμένη ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα μιλήσουν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σταύρος Καλαφάτης, και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:14 - 28 Νοε 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.