ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωρικάκος: Στόχος η διασφάλιση και υλοποίηση των έργων του «Φιλόδημου»

20:25 - 03 Δεκ 2019 | Πολιτική
Θεοδωρικάκος: Στόχος η διασφάλιση και υλοποίηση των έργων του «Φιλόδημου»
Συνάντηση με το νέο προεδρείο της ΚΕΔΕ είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, με τα έργα που είναι ενταγμένα στο υπό κατάργηση πρόγραμμα «Φιλόδημος», να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε πως στόχος του υπουργείου είναι η διασφάλιση και υλοποίηση των έργων που έχουν εγκριθεί μέσα από το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί στις αρχές του νέου έτους, ύστερα από την ολοκλήρωση των συζητήσεων με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, καθώς και από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα και τα Τομεακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ. «Θα φροντίσουμε να μη χαθεί κανένα σοβαρό και σημαντικό έργο από αυτά που έχουν ήδη προγραμματισθεί. Θα χανόντουσαν αν δεν κάναμε αυτή τη δουλειά και την προετοιμασία με την ΕΤΕπ», τόνισε πιο συγκεκριμένα ο υπουργός.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου ανέφερε ότι μετά τις πρωτοβουλίες του υπουργού Εσωτερικών, δεν πρέπει να ανησυχούν οι δήμαρχοι για τα έργα που ήταν ενταγμένα στον Φιλόδημο και διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται να χαθεί ούτε έργο, ούτε ευρώ. Προχωράμε δυνατά και με τη νέα χρονιά πλέον, με το καινούργιο πρόγραμμα, να εντάξουμε ακόμα περισσότερα έργα», πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.