ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαρβιτσιώτης: Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή

14:23 - 16 Δεκ 2019 | Πολιτική
Βαρβιτσιώτης: Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή
«Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τις οποιεσδήποτε απειλές και αυτό πρέπει να το αισθάνονται οι Έλληνες» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με αφορμή τις νέες εξαγγελίες του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Παράλληλα, ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για «ιστορική ανορθογραφία του Ερντογάν στην ερμηνεία των διεθνών συνθηκών και μεγαλοϊδεατισμό και νεοοθωμανισμό» που χαρακτηρίζουν τον Τούρκο πρόεδρο στις δημόσιες εμφανίσεις του, μέσα σε ένα πλαίσιο χρυσών παλατιών και αυτοκρατορικών διαθέσεων στην παρουσίαση χαρτών.

Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της, αλλά έχει τη στήριξη των Ευρωπαίων εταίρων της, των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Ρωσίας και όλου του διεθνούς παράγοντα που δεν θέλει να δει την Τουρκία να επεκτείνεται στρατιωτικά και γεωπολιτικά στη Μεσόγειο, σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα να εκπέμπεται από την Αθήνα ένα πνεύμα εθνικής ομοψυχίας. «Η απειλή της Τουρκίας είναι μία απειλή που ενώνει τους Έλληνες, δεν τους διχάζει», κατέληξε.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:32 - 16 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.