ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόψε ψηφίζεται ο προϋπολογισμός του 2020

09:20 - 18 Δεκ 2019 | Πολιτική
Απόψε ψηφίζεται ο προϋπολογισμός του 2020
Σήμερα, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνεται η πενθήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2020, του πρώτου της νέας κυβέρνησης της ΝΔ, μετά την επικράτηση του κόμματος στις εκλογές της 15ης Ιουλίου 2019.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ με τις ομιλίες του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και των αρχηγών των κομμάτων. Μετά το πέρας της συζήτησης, την οποία θα κλείσει ο κ. Μητσοτάκης, θα ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία, η οποία λογίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ολοκλήρωσης του καταλόγου των ομιλητών νωρίτερα του αναμενομένου, η ψηφοφορία μπορεί να διεξαχθεί και πριν τα μεσάνυχτα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανακοίνωσης νέων θετικών μέτρων από τον Πρωθυπουργό, κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

«Ο προϋπολογισμός αυτός, όχι μόνον δεν επιβάλλει πρόσθετα περιοριστικά μέτρα, αλλά μειώνει τα βάρη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις με αποτέλεσμα οι Έλληνες να βλέπουν σημαντική αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματός τους» τόνισε ο κ. Πέτσας.

Στο πλαίσιο της ψήφισης του προϋπολογισμού, το Εργατικό Κέντρο καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση σήμερα στις 6:30 μ.μ. στα Προπύλαια.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:49 - 18 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.