ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γερουλάνος: Επιμένω στις αρχές του ΠΑΣΟΚ, δεν πείθει ο ΣΥΡΙΖΑ

19:23 - 19 Δεκ 2019 | Πολιτική
Γερουλάνος: Επιμένω στις αρχές του ΠΑΣΟΚ, δεν πείθει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Το ΚΙΝ.ΑΛ έχει αποποιηθεί την παράδοση του. Επιμένω στις αρχές και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ, καθώς όταν έχεις έναν χώρο, όπως αυτόν της κεντροαριστεράς που βρίσκεται μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΚΚΕ και υπάρχουν ομάδες που διεκδικούν να μιλήσουν μέσα στον χώρο αυτό, για να αρχίσουμε να βλέπουμε που συμφωνούμε και που διαφωνούμε, πρέπει ο λόγος μας να αποκτήσει περιεχόμενο.» Αυτό δήλωσε, ερωτηθείς σχετικά, ο Παύλος Γερουλάνος πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ στο Radio North 98.

Ο ο κ.Γερουλάνος μεταξύ άλλων επισήμανε: «Η σωστή διαδικασία πρωτίστως να ξεκινήσεις με το όραμα, τις θέσεις και τις προτάσεις σου. Το δεύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις εάν το πολιτικό προσωπικό μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό και αφότου έχεις κάνει αυτά τα δυο σωστά πρέπει να δεις εάν το λογότυπο, που έχεις σε εξυπηρετεί. Εμείς κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Αλλάξαμε το λογότυπο και αφήσαμε τα ιδία άτομα να λένε τα ιδία πράγματα.»

Ερωτηθείς για το αν θα διεκδικήσει την  ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ σημείωσε: «Το θέμα δεν είναι η ηγεσία αλλά το περιεχόμενο. Δεν έχει νόημα για εμένα να διεκδικήσω την ηγεσία αν δεν έχω να παρουσιάσω  ένα περιεχόμενο που θα πείθει.  Για αυτό έχω ξεκινήσει μια δουλειά που την έχω ονομάσει «Αναγέννηση». Ένα κείμενο βάσης που δουλεύουμε και ουσιαστικά δίνει ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης και οικονομίας. Εάν υπάρχει ταύτιση ατόμων σε αυτό τότε το αφήνω ανοιχτό» κατέληξε ο κ.Γερουλάνος.

Κληθείς να σχολιάσει τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε, πως «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μέλλον βρίσκεται στα ανοιχτά κόμματα. Δεν με έχει πείσει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ένα πραγματικά ανοιχτό κόμμα, δίνει έμφαση στο στελεχιακό δυναμικό και όχι να συνδεθεί με τον κόσμο που μπορεί να του πει κάτι διαφορετικό.» Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να φέρει μεγαλοστελέχη κοντά του με την ελπίδα ότι αυτοί θα του φέρουν τον κόσμο. Ακριβώς το ίδιο λάθος έκανε τα προηγούμενα χρόνια και η κ.Γεννηματά. Πλέον δεν έχουμε την παλιά σχέση με τους πολιτικούς, δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα και η πελατειακή σχέση.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.